Sponsori

miercuri, 16 martie 2011

În curând lansarea

A ieşit proaspăt de sub tipar volumul de studii prezentate la Conferinţa Naţională de Antropologie Urbană. În curând o să fie lansat câtre public, beneficiind de prezenţa celor care au făcut posibilă atât manifestarea ştiinţifică, cât şi apariţia volumului.

Un comentariu:

  1. Este foarte bine pentru că arată potenţialul nostru, al romaşcanilor (amintesc: părintele dr. Iosif Bisoc, protopop dr. Florin Ţuscanu, cercetător dr. Liviu Brătescu, ec. Marius Neculai - dl. Deputat fiind şi preşedintele filialei Asociaţiei pentru Antropologie Urbană, prof. dr. Ovidiu Trifan, prof. Monica Pescaru, prof. Iancu Wexler, preşedintele Comunităţii Evreieşti din Roman ş.a) şi dorinţa de a colabora într-un colectiv deosebit de valoros.
    Acum se vede că nu banul dictează, deşi este necesar atunci când se realizează o lucrare de asemenea anvergură, ci capacitatea intelectuală, munca temeinică şi capacitatea de angrenare în echipă.
    Din nefericire am trecut peste o perioadă urâtă, la prima ediţie, pe care nu o comentez acum, dar care se poate sintetiza în formula „Minciuna stă cu regele la masă”.

    RăspundețiȘtergere