Sponsori

marți, 28 august 2012

Răutăcisme … la întâmplare

sau nu. Luceferi, munţi, prăpăstii (n.n. de tot soiul … a se lua cu doza de umor necesară), frunze moarte, elanul creator, geniul, briza mării şi fantome dragi s.a.m.d. bântuie imaginaţia înfierbântată a unei firi melancolice. (sau melancholice ca să-I dau şi eu savoare de leşin). Oricine are locul şi timpul lui de refulare. Pe bună dreptate avem nevoie să răsuflăm fiecare în fântăna lui! - “Frumos, ah, cât de dulce, cu parfum de roze” (“îmbălsămate” şopteşte cu discreţie sarcasmul subsemnatei) strigă domniţele în cor, picate în extaz. Firitiseli de ambele părţi -creator şi publicul său. Minunat! Nu mă ţine talentul să continui descriptiv. Ce mai poate adăuga nemernica de mine care are prostul obicei să analizeze tot - de unde, cine, cum, în ce împrejurări, ce influenţe, cui foloseşte, consecinţe, etc. Când te plimbi prin spaţiul virtual astfel de întrebări duc la altele şi la urmă îţi spui că mai bine ştergeai un geam. Fiecare cu lipsurile şi păcatele lui! Îmi pare nespus de rău, dar mă (re)ţine (răsul… normal) şi delicateţea să nu sugrum elanurile în faşă. Mă chinuie curiozitatea să văd profunzimile …şi pic taman în mijloc, musafir nepoftit şi greu de suportat. Mea culpa! Acum pentru respectarea adevărului tre' să spun că nu–s toate la fel, geaba cântă unii refrenul! Unele, mai îndrăzneţe, îşi folosesc capul, trag omul de mânecă, ba îi arată greşeli de tipar sau mai ştiu eu ce, semn sigur că mizează pe celula din dotare, nu se lasă păcălite aşa uşor (de cuvinte de amor… ca să iasă rima), mai au şi simţul exhilibrului sau al umorului. Bref… nu gândesc cu picioarele, dar asta înseamnă că n-au inimă.A dracului anatomia asta! Cruele dame şi demoazele ale secolului XXI !

Dau pe-afară

Underground e rubricuţa (sper să nu crească mare) cu prostii, chestii de ascuns sub preş, ipocrizii de toată ziua, de pe la noi ori de aiurea. Refularea blogului rurban.

Toate-s la fel

Legat de postarea anterioară cu piţi: mi-am amintit de o întrebare pe care am primit-o cu ceva ani în urmă… Pe atunci nu ştiam ce să răspund aşa că, invariabil, mă arătam surdă de urechea dreaptă. Acum am aflat răspunsul!